De beste spa's op Santorini om te ontspannen en tot rust te komen

21 mei 2023
De beste spa's op Santorini om te ontspannen en tot rust te komen

Santorini, het idyllische eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn adembenemende zonsondergangen, witgekalkte gebouwen en kristalheldere wateren. Maar wist je dat dit Griekse paradijs ook een toevluchtsoord is voor wellnessliefhebbers? In dit artikel delen we de beste spa's op Santorini, zodat je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen tijdens je volgende vakantie naar dit prachtige eiland.

A.SPA at Andronis Concept Wellness Resort

Gelegen in het pittoreske dorpje Imerovigli, biedt A.SPA at Andronis Concept Wellness Resort een scala aan holistische en gepersonaliseerde behandelingen om lichaam en geest te verjongen. Deze bekroonde spa richt zich op het bevorderen van een gezonde levensstijl en biedt een uitgebreid wellnessprogramma, waaronder yoga, pilates, meditatie en voedingsadvies.

De spa beschikt over luxueuze faciliteiten, zoals een verwarmd binnenzwembad, een Kneipp-wandelbad, een sauna, een stoombad en een fitnessruimte. Gasten kunnen kiezen uit een breed scala aan behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen en scrubs, en er is zelfs een speciaal menu met behandelingen voor aanstaande moeders.

Caldera Massages Studio & Spa

Caldera Massages Studio & Spa, gelegen in het charmante dorpje Oia, biedt een onvergetelijke ervaring met uitzicht op de beroemde caldera van Santorini. De spa is gespecialiseerd in massages en biedt een reeks therapeutische en ontspannende behandelingen, waaronder aromatherapie, reflexologie en hot stone massages.

Daarnaast biedt Caldera Massages Studio & Spa ook schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures. Gasten kunnen genieten van een ontspannen sfeer in de spa, compleet met rustgevende muziek, kalmerende geuren en een adembenemend uitzicht.

The Spa at Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

The Spa at Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa is een oase van rust en sereniteit in het hart van het bruisende Oia. Met een focus op het creëren van een unieke en persoonlijke ervaring voor elke gast, biedt deze spa een scala aan behandelingen die zijn ontworpen om te ontspannen, verjongen en revitaliseren.

Gasten kunnen gebruikmaken van de verschillende faciliteiten, waaronder een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi, een sauna, een stoombad en een fitnessruimte. Behandelingen variëren van massages en gezichtsbehandelingen tot lichaamspakkingen en scrubs, en er zijn zelfs speciale behandelingen beschikbaar voor stellen, zodat je samen kunt genieten van een romantische spa-ervaring.

Anassa Spa at Vedema Resort

Anassa Spa at Vedema Resort, gelegen in het schilderachtige dorpje Megalochori, is een uitnodigende en intieme spa die is ontworpen om gasten een uitzonderlijke wellnesservaring te bieden. De spa maakt gebruik van natuurlijke en organische producten van het Griekse merk APIVITA en biedt een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen, scrubs en haar- en hoofdhuidbehandelingen.

De spa beschikt ook over een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, een sauna en een stoombad. Anassa Spa is de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen omgeving om tot rust te komen en te genieten van de heilzame effecten van hun behandelingen.

Mare Sanus Spa at Volcano View Hotel

Mare Sanus Spa at Volcano View Hotel biedt gasten een panoramisch uitzicht op de caldera en het sprankelende blauwe water van de Egeïsche Zee. Gelegen aan de rand van de klif in Fira, is deze spa de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen na een dag vol avonturen op Santorini.

De spa biedt een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen en scrubs, en er zijn zelfs speciale pakketten beschikbaar voor stellen en groepen vrienden. Gasten kunnen ook genieten van de wellnessfaciliteiten, zoals een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi, een stoombad, een sauna en een fitnessruimte.

Santorini is meer dan alleen een bestemming voor zon, zee en zand; het is ook een toevluchtsoord voor wellnessliefhebbers die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging. Of je nu de voorkeur geeft aan een holistische benadering van wellness, een intieme en rustige spa-ervaring, of een spa met een adembenemend uitzicht, er is een spa op Santorini die perfect is voor jou. Dus waar wacht je nog op? Boek je volgende reis naar dit prachtige eiland en trakteer jezelf op een onvergetelijke spa-ervaring.