Ontdek de hippe Garage Food & Drinks in het hart van Fira

12 oktober 2023
Ontdek de hippe Garage Food & Drinks in het hart van Fira

Als je op zoek bent naar een unieke en hippe plek om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes in het centrum van Fira, dan is Garage Food & Drinks de perfecte keuze! Dit trendy restaurant en bar biedt een ontspannen en gezellige sfeer, met een menu dat de smaken van Griekenland combineert met internationale invloeden. In deze blogpost nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de Garage Food & Drinks en laten we je zien waarom deze plek een must-visit is tijdens je verblijf op Santorini.

De sfeer van Garage Food & Drinks

Zodra je Garage Food & Drinks binnenstapt, voel je de relaxte sfeer van deze hippe bar. Het interieur is industrieel en modern, met een vintage touch. Het is een gezellige plek met hoge tafels en stoelen, en een grote bar waar je kunt genieten van handgemaakte cocktails en een uitstekende selectie van wijnen en bieren.

De muren zijn versierd met vintage posters en neonlichten, die bijdragen aan de unieke sfeer van deze plek. Je zult merken dat de muziekkeuze bij Garage Food & Drinks ook een belangrijke rol speelt in het creëren van de sfeer. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie.

Het Menu

Het menu bij Garage Food & Drinks is gevarieerd en biedt een combinatie van traditionele Griekse gerechten en internationale smaken. Er is voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een lichte snack of een uitgebreid diner.

Een van de populairste gerechten bij Garage Food & Drinks is de 'Garage Burger', gemaakt van 100% rundvlees. Deze burger is enorm en wordt geserveerd met frietjes en salade. Het is een heerlijke optie voor degenen die van een goede burger houden. Voor de vegetariërs onder ons is er de optie om een ​​veggieburger te bestellen, die net zo lekker is als de originele versie.

Andere aanbevolen gerechten zijn de Griekse salade met feta, tomaten, komkommer en olijven, en de kipsouvlaki, een traditioneel Grieks gerecht van gemarineerde kip geserveerd met pita en tzatziki. Als je op zoek bent naar iets anders, probeer dan de Thaise kippenvleugels of de Mexicaanse nachos!

De drankjes

Garage Food & Drinks biedt een indrukwekkende selectie van drankjes, met de nadruk op handgemaakte cocktails en lokale wijnen. De barkeepers zijn professioneel en gepassioneerd over hun vak, en ze zullen je graag helpen bij het kiezen van de perfecte drankjes die bij je smaak passen.

Een van de favoriete cocktails bij Garage Food & Drinks is de 'Passion Fruit Martini'. Deze cocktail is gemaakt van verse passievrucht, wodka en limoen en is een perfecte keuze voor degenen die van zoete en frisse smaken houden. Er zijn ook andere creatieve cocktails te vinden, zoals de 'Cucumber Margarita' en de 'Watermelon Mojito', die zeker de moeite waard zijn om te proberen.

Als je liever wijn drinkt, dan heb je geluk: Garage Food & Drinks heeft een uitgebreide selectie van lokale wijnen. Het personeel kan je adviseren over welke wijnen het beste passen bij je maaltijd en je kunt zelfs een wijnproeverij bestellen om verschillende wijnen te proberen.

Locatie en openingstijden

Garage Food & Drinks bevindt zich in het hart van Fira, op slechts een paar minuten lopen van het centrale plein. De bar is elke dag geopend vanaf 12 uur 's middags tot laat in de avond, dus je kunt hier terecht voor lunch, diner of een drankje in de avond.

Garage Food & Drinks is een unieke en trendy plek om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes in het centrum van Fira. Met een relaxte sfeer, een gevarieerd menu en een uitstekende selectie van handgemaakte cocktails en lokale wijnen, is dit een must-visit tijdens je verblijf op Santorini. Zorg ervoor dat je een bezoek brengt aan Garage Food & Drinks en geniet van de smaken en de sfeer van deze fantastische plek!