Blogs

Santorini is een van de meest populaire eilanden in Griekenland, bekend om zijn spectaculaire uitzichten, pittoreske witte dorpjes en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpagina ontdek je wat je allemaal kunt doen en zien op dit prachtige eiland.
 
4 juli 2024
Akrotiri vuurtoren op Santorini biedt spectaculair uitzicht, rust, fotografie, romantiek en culturele betekenis voor onvergetelijke zonsondergangen.
 
29 juni 2024
Ontdek de beste winkelbestemmingen op Santorini: Fira, Oia, Kamari, Pyrgos en lokale markten. Geniet van winkelen en het adembenemende uitzicht! Happy shopping!
 
24 juni 2024
Ontdek de magie van Perivolos Beach op Santorini: Zwarte zandstranden en kristalhelder water bieden een perfecte ontsnapping.
 
19 juni 2024
Ontdek de spectaculaire snorkelplekken van Santorini, van kristalheldere baaien tot vulkanische riffen en onderwaterarcheologische sites.
 
14 juni 2024
Ontdek het verborgen juweel van Santorini: Vlychada Beach, met unieke rotsformaties en helderblauwe wateren. Ideale bestemming voor rustzoekers.
 
9 juni 2024
Ontdek betoverende dorpjes van Santorini: Oia, Fira, Pyrgos, Megalochori en Emporio. Elk met eigen charme, geschiedenis en tradities.
 
4 juni 2024
Perissa Beach: Zwarte zandparadijs van Santorini. Unieke ervaring met zon, zee, culinaire verwennerij en activiteiten. Must-visit!
 
27 mei 2024
Avocado: beste veganistische restaurant in Fira, Santorini. Geniet van heerlijke gerechten, sfeervolle ambiance en lokale ingrediënten.
 
23 mei 2024
Ontdek de adembenemende natuur en wildlife van Santorini, een paradijs voor natuurliefhebbers. Maak een onvergetelijke reis!
 
19 mei 2024
Santorini inspireert kunstenaars en schrijvers met zijn kleuren en mystiek. Van Gogh, Picasso, Homerus en meer vielen voor de betoverende schoonheid.
 
15 mei 2024
Ontdek rustig Santorini: Vermijd het hoogseizoen, verken minder bekende plekken, sta vroeg op, kies afgelegen accommodatie en geniet van de momenten.
 
11 mei 2024
Verborgen juweeltjes van Santorini: afgelegen stranden, traditionele dorpjes, lokale delicatessen, wandelroutes en geheime locaties voor zonsondergangen. Ontdek het magische eiland!
 
7 mei 2024
Top 5 exclusieve plekken om te verblijven op Santorini: Canaves Oia Suites, Katikies Hotel, Mystique, Grace Hotel Santorini, Astra Suites. Luxe en adembenemende ervaringen gegarandeerd.
 
3 mei 2024
Ontdek het bruisende nachtleven van Fira op Santorini met bars, clubs en feesthotspots. Een onvergetelijke ervaring!
 
29 april 2024
Ontdek de lokale gerechten op Santorini: van verse vis tot traditionele gerechten en unieke specialiteiten. Geniet van een culinaire ervaring op dit betoverende eiland. Eet smakelijk!