Blogs

Santorini is een van de meest populaire eilanden in Griekenland, bekend om zijn spectaculaire uitzichten, pittoreske witte dorpjes en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpagina ontdek je wat je allemaal kunt doen en zien op dit prachtige eiland.
 
30 juni 2023
Santorini staat bekend om zijn adembenemende zonsondergangen, witgekalkte huizen en blauwe koepelkerken, maar het eiland heeft ook talloze verborgen parels die wachten om ontdekt te worden. In dit blogartikel nemen we je mee op een reis langs de minder bekende, maar niet minder spectaculaire plekken op Santorini.
 
28 juni 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn prachtige landschap en witte dorpjes, maar het biedt ook vele mogelijkheden voor een actieve vakantie. Lees verder om te ontdekken hoe je een onvergetelijke actieve vakantie op Santorini kunt plannen, inclusief wandelen, fietsen en watersporten.
 
26 juni 2023
Santorini is een betoverend eiland dat wereldwijd bekend staat als een populaire bestemming voor pasgetrouwden. Met deze ultieme gids kun je alles leren over het plannen van je perfecte Santorini huwelijksreis, inclusief de beste tijd om te gaan, waar te verblijven, wat te doen en praktische tips om je reis soepel te laten verlopen.
 
24 juni 2023
Santorini is een eiland vol adembenemende uitzichten en unieke architectuur, maar het heeft ook enkele prachtige stranden om te ontdekken. Een van de verborgen juweeltjes van het eiland is Monolithos Beach, een rustig strand met zwart vulkanisch zand en ondiep water, ideaal voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een ontspannen dag aan zee.
 
22 juni 2023
Het Griekse eiland Santorini staat bekend om zijn prachtige zonsondergangen, vulkanische landschappen en witgekalkte gebouwen, maar het heeft ook een aantal verbazingwekkende stranden te bieden, waaronder Kamari Beach. Dit unieke strand met zwart vulkanisch zand biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke bestemming, maar ook talloze watersportmogelijkheden en uitstekende faciliteiten.
 
20 juni 2023
Santorini, het idyllische Griekse eiland, trekt jaarlijks duizenden toeristen aan vanwege haar adembenemende zonsondergangen, witgekalkte gebouwen en charmante dorpjes. In dit artikel vind je enkele tips om het plannen van je droomvakantie naar Santorini gemakkelijker te maken.
 
18 juni 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn adembenemende uitzichten en unieke architectuur, maar ook om zijn rijke zeeleven en de mogelijkheid om walvissen te spotten. Lees verder om te ontdekken wat de beste plekken zijn om te zeilen met walvissen op dit betoverende Griekse eiland en hoe je jezelf kunt voorbereiden op deze onvergetelijke ervaring.
 
16 juni 2023
Santorini, een iconische bestemming in Griekenland met adembenemende zonsondergangen en uniek landschap, biedt een scala aan culturele ervaringen die je niet mag missen. In deze blogpost delen we tips en suggesties om je te helpen bij het plannen van je culturele vakantie op Santorini.
 
14 juni 2023
Santorini is niet alleen bekend om haar adembenemende zonsondergangen en pittoreske dorpjes, maar heeft ook een rijke geschiedenis die teruggaat tot het Minoïsche tijdperk. In dit artikel duiken we in de kleurrijke geschiedenis van Santorini, van het Minoïsche tijdperk tot nu.
 
12 juni 2023
Santorini staat bekend om zijn romantische sfeer, maar het eiland biedt ook een scala aan avontuurlijke activiteiten. In deze blog nemen we je mee op een spannende reis door Santorini en laten we zien hoe je een vakantie vol actie en avontuur op dit prachtige eiland kunt plannen.
 
10 juni 2023
Ontdek het culinaire paradijs van Santorini bij Metaxi Mas, een verborgen juweeltje gelegen in het pittoreske dorpje Exo Gonia. Hier geniet je van authentieke Griekse gerechten, een betoverende omgeving en hartverwarmende gastvrijheid voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
 
8 juni 2023
Santorini, het betoverende eiland in Griekenland, is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke roadtrip. In deze stap-voor-stap gids helpen we je bij het plannen van jouw ultieme roadtrip op dit prachtige eiland, inclusief tips voor de beste bezienswaardigheden, activiteiten en lokale gerechten.
 
6 juni 2023
Santorini is een droombestemming voor reizigers en biedt idyllische witgekalkte gebouwen, azuurblauwe zee en wereldberoemde zonsondergangen. Maar wat als we je vertellen dat er een nog betere manier is om dit paradijselijke eiland te verkennen? Stap aan boord van een catamaran en ontdek de verborgen schatten van Santorini terwijl je geniet van de warme zon en het verfrissende zeewater. In dit artikel nemen we je mee op een onvergetelijke catamaran tour rond Santorini.
 
4 juni 2023
Santorini staat bekend om zijn prachtige zonsondergangen en witgekalkte gebouwen, maar voor geschiedenisliefhebbers en archeologen is Akrotiri een must-see bestemming. Deze archeologische site biedt een uniek inzicht in de Minoïsche beschaving en het leven tijdens de Bronstijd. In deze blogpost nemen we je mee op een fascinerende reis door deze historische site en ontdekken we de verborgen schatten van Akrotiri.
 
2 juni 2023
Santorini is een adembenemend Grieks eiland vol met idyllische bezienswaardigheden, van witgekalkte gebouwen tot kristalheldere wateren. Ontdek de top 10 bezienswaardigheden van Santorini in deze blogpost en ervaar de cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid van dit populaire vakantie-eiland.