Blogs

Santorini is een van de meest populaire eilanden in Griekenland, bekend om zijn spectaculaire uitzichten, pittoreske witte dorpjes en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpagina ontdek je wat je allemaal kunt doen en zien op dit prachtige eiland.
 
28 oktober 2023
Santorini staat bekend om zijn prachtige uitzichten en rijke culinaire ervaring. Ontdek de unieke smaken van het eiland door lokale producten te kopen, zoals wijn, kaas, honing en olijfolie, en draag bij aan de lokale economie.
 
26 oktober 2023
Santorini is een prachtig eiland in Griekenland en een ideale vakantiebestemming voor gezinnen. Met een breed scala aan activiteiten en attracties, is er voor elk wat wils. Hier zijn de 10 leukste activiteiten op Santorini voor gezinnen.
 
24 oktober 2023
Als je op zoek bent naar een rustigere plek om te verblijven op het prachtige Griekse eiland Santorini, dan is Imerovigli de perfecte bestemming. Dit kleine dorpje biedt een adembenemend uitzicht op de caldera en is het best bewaarde geheim van Santorini. In deze blog lees je waarom en wat er allemaal te doen is.
 
22 oktober 2023
Als je de drukte van Santorini wilt ontvluchten en op zoek bent naar een rustige strandervaring, dan is Koloumbos Beach de perfecte bestemming voor jou. Dit verborgen juweeltje is gelegen aan de oostelijke kust van het eiland en biedt zwart zand en kristalhelder water, omringd door kliffen en rotsen. In deze blogpost lees je alles over hoe je er komt en wat je kunt verwachten tijdens je bezoek.
 
20 oktober 2023
Ontdek de heerlijke wijnen van Santorini tijdens je vakantie op dit idyllische Griekse eiland. Het vulkanische terrein en het mediterrane klimaat zorgen voor de perfecte omstandigheden om druiven te verbouwen en de lokale wijnen hebben dan ook een unieke smaak die je zeker moet proeven.
 
18 oktober 2023
Santorini staat bekend om zijn pittoreske dorpjes en prachtige zonsondergangen, maar het eiland heeft ook veel te bieden voor wandelliefhebbers. Met tal van wandelroutes langs spectaculaire uitzichten en verborgen juweeltjes, is Santorini een geweldige bestemming voor wie op zoek is naar een actieve vakantie.
 
16 oktober 2023
Ontsnap aan de drukte van Santorini en ontdek het rustige eilandje Therasia, gelegen in de caldera van het eiland. Met traditionele dorpjes, serene stranden en tal van wandelpaden is er genoeg te doen en te ontdekken voor wie op zoek is naar rust en stilte.
 
14 oktober 2023
Wil je tijdens je verblijf op Santorini genieten van traditionele Griekse gerechten in een warme en gastvrije sfeer? Dan is Mama's House in Kamari de perfecte plek om te bezoeken. Ontdek het menu vol authentieke smaken en geniet van de rustieke sfeer en het prachtige uitzicht op het terras.
 
12 oktober 2023
Als je op zoek bent naar een unieke en hippe plek om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes in het centrum van Fira, dan is Garage Food & Drinks de perfecte keuze! In deze blogpost nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de Garage Food & Drinks en laten we je zien waarom deze plek een must-visit is tijdens je verblijf op Santorini.
 
10 oktober 2023
Voor de ultieme Griekse eetervaring op Santorini moet je bij Nichteri in Pyrgos zijn. Ontdek in deze blogpost wat dit restaurant zo speciaal maakt, van het prachtige uitzicht tot de heerlijke traditionele gerechten en gezellige sfeer.
 
8 oktober 2023
Santorini is een populaire vakantiebestemming met prachtige dorpjes. In deze blogpost zullen we een aantal van de meest interessante en mooie dorpjes op Santorini verkennen, waaronder het meest gefotografeerde dorpje Oia, de bruisende hoofdstad Fira, het rustige dorpje Pyrgos, het traditionele dorpje Megalochori en het bruisende stranddorp Kamari.
 
6 oktober 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn witte huizen en blauwe koepels, maar ook om zijn prachtige onderwaterwereld. Met een rijke biodiversiteit en uitstekende zichtbaarheid, biedt het eiland duikers een unieke en adembenemende ervaring. In dit artikel bespreken we de beste plekken om te duiken op Santorini, van scheepswrakken tot vulkanische rotsen en grotten.
 
4 oktober 2023
Als je op zoek bent naar een adembenemend strand op Santorini, dan is Perissa zeker een bestemming die je moet overwegen. Dit populaire strand biedt kristalhelder water, fijn zwart zand en een prachtige omgeving die we in deze blog zullen bespreken.
 
2 oktober 2023
Als je op zoek bent naar een restaurant op Santorini waar je kunt genieten van heerlijke Mediterrane gerechten en een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee, dan is Raki Ba Raki in Oia de place to be. Lees verder voor meer informatie over dit restaurant en waarom het een must-visit is tijdens je verblijf op het eiland.
 
30 september 2023
Ontdek de beste eetgelegenheden op het Griekse eiland Santorini in deze blogpost. Van traditionele Griekse gerechten tot internationale fusion-gerechten, Santorini heeft voor elk wat wils. Lees verder om 10 onweerstaanbare restaurants te ontdekken die je niet mag missen tijdens je verblijf op dit prachtige eiland.