Blogs

Santorini is een van de meest populaire eilanden in Griekenland, bekend om zijn spectaculaire uitzichten, pittoreske witte dorpjes en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpagina ontdek je wat je allemaal kunt doen en zien op dit prachtige eiland.
 
25 februari 2024
Oia is een betoverend dorpje met witte huisjes, blauwe koepelkerken en adembenemende zonsondergangen. Geniet van de lokale keuken en verken de smalle straatjes.
 
21 februari 2024
Ontdek de magie van Canava Roussos, een wijnmakerij met traditionele wijnkelders op het prachtige eiland Santorini. Geniet van heerlijke wijnproeverijen en een adembenemend uitzicht. Een must-visit bestemming voor wijnliefhebbers!
 
17 februari 2024
Ontdek de culinaire geneugten van Fino Restaurant in Oia, Santorini. Adembenemend uitzicht, authentieke gerechten met moderne twist.
 
13 februari 2024
Ezelritje op Santorini: charmant, efficiënt en prachtig uitzicht, maar zorgen over dierenwelzijn en veiligheid. Overweeg alternatieven.
 
9 februari 2024
Verken de betoverende plekken van Santorini te paard: Oia, Caldera, zwarte stranden, wijngaarden en oude stad Thera.
 
5 februari 2024
Adembenemend uitzicht van oude stad Thira op Santorini met kronkelende straatjes, klooster en terrassen om te ontspannen. Onvergetelijke ervaring.
 
1 februari 2024
Fourkovouni: verlaten dorpje op Santorini met prachtig uitzicht over de zee. Must-visit tijdens je verblijf.
 
28 januari 2024
Parasailen op Santorini biedt adembenemende uitzichten op de zee, kliffen en stranden. Beleef een onvergetelijke ervaring op Perivolos, Kamari, Fira, Oia of Caldera Beach.
 
24 januari 2024
Geniet van hemelse cocktails en adembenemende uitzichten bij V Lounge Café & Cocktail Bar in Fira, Santorini.
 
20 januari 2024
Ontdek de geheime zwemplekken van Santorini: verborgen stranden, grotten en baaien voor een paradijselijke ervaring.
 
16 januari 2024
Ontdek luxe hotels op Santorini: Canaves Oia Suites, Grace Santorini, Mystique, Katikies Santorini en Astra Suites. Boek nu!
 
12 januari 2024
Ontdek de betoverende schoonheid van Zoodochos Pigi, de blauwe kerk in Pyrgos, Santorini. Een must-see attractie met adembenemende uitzichten.
 
8 januari 2024
Ontdek de magie van de Santorini Volcano: een uitgedoofde vulkaan in de caldera! Een unieke ervaring met adembenemend uitzicht.
 
4 januari 2024
Santorini: betoverend landschap, pittoreske dorpjes, prachtige stranden, heerlijke keuken, avontuurlijke activiteiten en historische bezienswaardigheden. Plan je droomvakantie nu!
 
31 december 2023
Ypapanti Church in Firostefani, Santorini: een verborgen parel met rijke geschiedenis, prachtige architectuur en adembenemend uitzicht.