Blogs

Santorini is een van de meest populaire eilanden in Griekenland, bekend om zijn spectaculaire uitzichten, pittoreske witte dorpjes en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpagina ontdek je wat je allemaal kunt doen en zien op dit prachtige eiland.
 
27 december 2023
Ontdek de adembenemende uitdaging van Black Mountain op Santorini: een avontuurlijke wandeling naar de top van een vulkanische berg.
 
23 december 2023
Ontdek Heart of Santorini: een betoverende kapel met een hartvormige opening, symbool van liefde en romantiek. Perfect voor foto's en wensen.
 
19 december 2023
Ontdek de magie van het duiken met zeeschildpadden op Santorini! Prachtige duiklocaties en unieke ervaring.
 
15 december 2023
Thirassia Beach: een afgelegen paradijs met rust, prachtige uitzichten en kristalhelder water op het Griekse eiland Therasia.
 
11 december 2023
Ontdek de magie van Oia: een betoverend dorp met witgekalkte huizen, adembenemende uitzichten en heerlijk eten.
 
7 december 2023
Ontdek het traditionele dorpje Pyrgos op Santorini, met zijn witte huisjes en smalle steegjes, en ervaar het echte Griekenland tijdens je verblijf op het eiland. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door Pyrgos en ontdekken we waarom dit dorpje zo bijzonder is.
 
3 december 2023
Santorini is een van de meest geliefde bestemmingen ter wereld voor yoga-retraites. In deze ultieme gids leer je hoe je je eigen yoga-retraite op Santorini kunt plannen, inclusief tips over het kiezen van de juiste tijd van het jaar, het vinden van de beste yogastudio's en accommodaties, het plannen van je dagelijkse routine en het verkennen van het prachtige eiland.
 
29 november 2023
Als je op zoek bent naar de meest verse zeevruchten en authentieke Griekse gerechten op Santorini, dan is Ammoudi Fish Tavern de plek voor jou. Gelegen aan de pittoreske haven van Ammoudi, biedt dit restaurant een unieke eetervaring met een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee.
 
25 november 2023
Als je op zoek bent naar verse producten op Santorini, moet je zeker een bezoek brengen aan Faros Market. Deze lokale markt biedt hoogwaardige ingrediënten en verse snacks voor zowel de lokale bevolking als toeristen.
 
21 november 2023
Als je op zoek bent naar een unieke ervaring op Santorini, dan is een bezoek aan Gavalas Winery een absolute must-do. Ontdek de geschiedenis van wijn op het eiland en proef de unieke wijnen van Santorini terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de vulkaan en de wijngaarden.
 
17 november 2023
Santorini is een populair eiland in Griekenland vanwege de witte huizen, blauwe zee en romantische zonsondergangen. Maar er zijn ook verborgen pareltjes te ontdekken tijdens een wandeling door de pittoreske straatjes van Santorini, zoals charmante dorpjes, historische bezienswaardigheden en verborgen stranden. Ontdek deze schatten en proef de lokale cultuur en gerechten tijdens een wandeling door Santorini.
 
13 november 2023
Vissen op Santorini is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur van het eiland. Ontdek de beste visplekken en leer enkele handige tips om je viservaring onvergetelijk te maken.
 
9 november 2023
Santorini, het Griekse eiland dat bekend staat om zijn prachtige zonsondergangen en schilderachtige dorpjes, biedt ook volop mogelijkheden voor avontuurlijke reizigers. Van wandelen en mountainbiken tot kajakken en duiken, in deze blog delen we tips voor een actieve vakantie op Santorini.
 
5 november 2023
Ontdek de verborgen parel van Santorini: Armeni Bay. Deze afgelegen baai biedt kristalhelder water, rustige omgeving en een onvergetelijke ervaring op het eiland.
 
1 november 2023
Santorini, een populaire vakantiebestemming ter wereld, staat bekend om zijn adembenemende uitzichten, heerlijke keuken en unieke cultuur. Verken de hoogtepunten van dit eiland in de Cycladen in Griekenland en ontdek de beste plekken om van het uitzicht te genieten en tips om het meeste uit je reis te halen.