Blogs

Santorini is een van de meest populaire eilanden in Griekenland, bekend om zijn spectaculaire uitzichten, pittoreske witte dorpjes en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpagina ontdek je wat je allemaal kunt doen en zien op dit prachtige eiland.
 
31 mei 2023
Santorini, het Griekse eiland dat bekend staat om zijn luxe vakanties en huwelijksreizen, kan ook bezocht worden op een budget. In dit blogartikel delen we tips en aanbevelingen om te genieten van alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft zonder de bank te breken.
 
29 mei 2023
Ontdek het idyllische Santorini vanuit het pittoreske dorpje Oia, waar Café Galini een onvergetelijke ervaring biedt met een adembenemend uitzicht op de caldera en heerlijke delicatessen om van te genieten.
 
27 mei 2023
Ontdek de kunst- en cultuurscene van het betoverende Griekse eiland Santorini met een rondleiding langs de beste musea en galerijen. Van het Prehistorisch Museum van Thera tot de Art Space Santorini, er is voor elk wat wils op dit prachtige eiland vol adembenemende zonsondergangen en witgekalkte huizen.
 
25 mei 2023
Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van Santorini door een bezoek te brengen aan het Santozeum, een uniek museum gewijd aan het behouden, tentoonstellen en promoten van de culturele rijkdom en het erfgoed van het eiland. Van prachtige fresco's uit de Bronstijd tot een breed scala aan artefacten en overblijfselen uit verschillende perioden van de geschiedenis, het Santozeum biedt een onvergetelijke ervaring voor geschiedenisliefhebbers en reizigers die op zoek zijn naar een verrijkende en educatieve ervaring tijdens hun verblijf op Santorini.
 
23 mei 2023
Santorini, een vulkanisch eiland in de Egeïsche Zee, is een van de meest bezochte en gefotografeerde bestemmingen ter wereld. In dit blogartikel zullen we de vele redenen bespreken waarom Santorini de perfecte vakantiebestemming is voor jou, vanwege de adembenemende landschappen tot de heerlijke Griekse keuken en warme gastvrijheid.
 
21 mei 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn prachtige zonsondergangen en witgekalkte gebouwen, maar ook om zijn uitstekende spa's. In dit artikel delen we de beste spa's op het eiland, zodat je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen tijdens je volgende vakantie.
 
19 mei 2023
Santorini staat niet alleen bekend om zijn adembenemende uitzichten, maar ook om zijn culinaire landschap. Het Sphinx Restaurant in Fira, de hoofdstad van Santorini, biedt al meer dan 20 jaar heerlijke Mediterrane gerechten en een prachtig uitzicht op de Caldera en de Egeïsche Zee.
 
17 mei 2023
De kleurrijke huizen van Santorini zijn een visueel spektakel en geven het idyllische eiland zijn iconische en pittoreske uitstraling. In deze blogpost nemen we je mee op een rondleiding door de betoverende wereld van de kleurrijke huizen van Santorini en ontdekken we wat deze architecturale juweeltjes zo speciaal maakt.
 
16 mei 2023
Santorini staat bekend om zijn prachtige stranden en zonsondergangen. In dit artikel delen we de beste plekken om te zonnebaden op dit betoverende eiland, van unieke en opvallende stranden tot afgelegen en rustige plekjes.
 
15 mei 2023
Ontdek de moderne Griekse gerechten van Mystique, gelegen in het hart van Oia, Santorini. Laat u meenemen op een culinaire reis door dit verborgen schat van een restaurant en ontdek waarom het een perfecte plek is om te genieten van een onvergetelijke maaltijd met adembenemend uitzicht op de Caldera en de Egeïsche Zee.