Blogs

Santorini is een van de meest populaire eilanden in Griekenland, bekend om zijn spectaculaire uitzichten, pittoreske witte dorpjes en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpagina ontdek je wat je allemaal kunt doen en zien op dit prachtige eiland.
 
30 juli 2023
Santorini is een eiland dat bekend staat om haar iconische bezienswaardigheden, maar het heeft nog veel meer te bieden. Een van de verborgen juweeltjes van het eiland is de Old Port, een pittoreske haven vol traditionele vissersbootjes en betoverende uitzichten.
 
28 juli 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn adembenemende uitzichten en prachtige zonsondergangen, maar ook om zijn heerlijke en unieke culinaire ervaringen. Ontdek en geniet van de lokale gastronomie van het eiland met onze gids voor de beste gerechten, zoetigheden, wijnen en bieren, en culinaire ervaringen.
 
26 juli 2023
Santorini, een betoverend Grieks eiland in de Egeïsche Zee, is niet alleen bekend om zijn adembenemende landschappen en zonsondergangen, maar ook om zijn bruisende muziekfestival- en evenementenscene. In dit blogbericht nemen we je mee op een muzikale reis door de beste muziekfestivals die Santorini jaarlijks te bieden heeft.
 
24 juli 2023
Santorini is een populaire droombestemming voor reizigers vanwege de prachtige zonsondergangen, witgekalkte huizen en blauwe koepelkerken. Ta Mystika, gelegen in het pittoreske dorpje Oia, is een unieke bar waar je kunt genieten van heerlijke drankjes, live muziek en een adembenemend uitzicht op de caldera - en in deze blogpost verkennen we waarom dit een must-visit locatie is tijdens je verblijf in Santorini.
 
22 juli 2023
Santorini staat bekend om zijn adembenemende zonsondergangen en verbluffende uitzichten over de caldera, maar het heeft ook een bruisend nachtleven. Ontdek de beste plekken om te genieten van het nachtleven van Santorini, van gezellige bars tot levendige clubs, in dit uitgebreide overzicht.
 
20 juli 2023
Santorini staat bekend om zijn prachtige zonsondergangen en witgekalkte gebouwen, maar wist je dat het eiland ook een topbestemming is voor jetski-liefhebbers? In deze blogpost delen we de beste plekken om te jetskiën op Santorini, zodat je de meest opwindende waterervaring kunt hebben tijdens je bezoek aan dit betoverende eiland.
 
18 juli 2023
Santorini staat wereldwijd bekend om haar prachtige zonsondergangen, idyllische dorpjes en adembenemende uitzichten. Maar wist je dat dit Griekse eiland ook een rijke wijntraditie heeft die teruggaat tot de oudheid? In deze tekst nemen we je mee op een ontdekkingstocht langs de wijngaarden van Santorini en laten we je kennismaken met de unieke wijnen die dit eiland te bieden heeft.
 
16 juli 2023
Santorini staat niet alleen bekend om zijn spectaculaire zonsondergangen en witgekalkte gebouwen, maar ook om zijn geweldige windsurflocaties. In deze blogpost lees je alles over de beste windsurfspots op het Griekse eiland en handige tips voor een veilige en plezierige windsurfervaring.
 
14 juli 2023
Santorini staat bekend om zijn adembenemende uitzichten, witgekalkte gebouwen en kristalheldere wateren, maar het eiland heeft nog een andere grote troef: de wijnproductie. Santo Wines is een opvallende wijnmakerij met uitzonderlijke wijnen en een adembenemend uitzicht op de caldera. In dit artikel ontdek je meer over de geschiedenis, de wijngaarden en druivensoorten, het productieproces, de wijnen en het bezoek aan deze betoverende wijnmakerij op Santorini.
 
12 juli 2023
Santorini staat bekend om zijn prachtige uitzichten en unieke architectuur, maar wist je dat het eiland ook een fascinerende vulkanische geschiedenis heeft? Ontdek Nea Kameni, een vulkanisch eiland met een actieve krater in de caldera van Santorini, en krijg een unieke blik op de geologische geschiedenis van het eiland.
 
10 juli 2023
Het Wine Museum Koutsogiannopoulos op Santorini biedt een meeslepende ervaring in de wereld van de wijnmakers van het eiland. In dit blogartikel ontdek je de rijke geschiedenis van de wijnproductie op Santorini, de unieke locatie van het museum en de mogelijkheid om enkele van de beste wijnen van het eiland te proeven.
 
8 juli 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn indrukwekkende kliffen en adembenemende zonsondergangen, maar ook om de mogelijkheid om te paddleboarden met dolfijnen. In deze blogpost ontdek je de beste plekken om dit unieke avontuur te beleven en geven we je enkele tips om het nog indrukwekkender te maken.
 
6 juli 2023
Ontdek het verborgen juweel van Santorini: de Lighthouse Trail. Deze adembenemende wandelroute langs de kust biedt een panoramisch uitzicht op de caldera en is een unieke manier om het vulkanische landschap en de rijke geschiedenis van het eiland te ontdekken.
 
4 juli 2023
Ontdek het verborgen juweeltje op Santorini: Mesaria. Dit charmante dorpje biedt een authentieke Griekse ervaring met traditionele huizen, smalle straatjes en heerlijke lokale gerechten.
 
2 juli 2023
Ontdek de beste plekken om te snorkelen met schildpadden op het prachtige Griekse eiland Santorini. Van de kristalheldere wateren van Amoudi Bay tot het unieke rode zand van Red Beach, deze adembenemende locaties bieden een onvergetelijke ervaring voor snorkelliefhebbers.