Blogs

Santorini is een van de meest populaire eilanden in Griekenland, bekend om zijn spectaculaire uitzichten, pittoreske witte dorpjes en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpagina ontdek je wat je allemaal kunt doen en zien op dit prachtige eiland.
 
25 april 2024
Santorini: perfecte bestemming voor romantische vakantie met betoverende zonsondergangen, luxe accommodaties en romantische activiteiten.
 
21 april 2024
Proef authentieke Griekse gerechten met adembenemend uitzicht bij Roka Restaurant in Oia, Santorini. Geniet van een culinair avontuur.
 
17 april 2024
Ontdek de prehistorie op Santorini in het Museum of Prehistoric Thera. Intrigerende artefacten en educatieve ervaring voor het hele gezin.
 
13 april 2024
Ontdek hoe je Santorini kunt bezoeken als budgetbewuste backpacker: budgetaccommodaties, goedkoop eten, openbaar vervoer, gratis activiteiten en bespaartips.
 
9 april 2024
Geniet van adembenemend uitzicht vanaf Skaros Rock in Santorini, een historische plek met prachtige zonsondergangen en wandelmogelijkheden.
 
5 april 2024
Ontdek het betoverende Caldera Beach op Santorini: zwarte zandstranden, kristalhelder water en rustige omgeving.
 
1 april 2024
Ontdek de adembenemende schoonheid van Santorini tijdens een zeiltocht. Verken de Caldera, ontdek verborgen stranden, proef de lokale keuken, bezoek nabijgelegen eilanden en bewonder de zonsondergang vanaf de zee. Santorini wacht op je!
 
28 maart 2024
Agios Georgios Kastri: betoverend kerkje op een rots met adembenemend uitzicht. Must-see attractie op Santorini.
 
24 maart 2024
Ontdek La Maison: het beste Franse restaurant in Oia, Santorini. Heerlijk eten, geweldige service en een adembenemend uitzicht op de zonsondergang.
 
20 maart 2024
Zwemmen met dolfijnen op Santorini: een onvergetelijke ervaring op prachtige stranden. Kies een erkende touroperator en respecteer de dolfijnen.
 
16 maart 2024
Ontdek het prachtige Santorini met een gehuurde auto en geniet van de vrijheid en flexibiliteit om het eiland te verkennen. Reserveer van tevoren en volg de tips voor een probleemloze ervaring.
 
12 maart 2024
Santorini: Paradijs voor liefhebbers van architectuur. Witte huizen, Venetiaanse kastelen, blauwe koepeldaken en archeologische vindplaatsen. Een onvergetelijke ervaring.
 
8 maart 2024
Ontdek de beste plekken om te kitesurfen op Santorini: Vlychada, Perivolos, Kamari, Monolithos en Caldera Beach. Tips: check het weer, draag de juiste uitrusting, respecteer de regels en overweeg lessen.
 
4 maart 2024
7 Onweerstaanbare eetervaringen op Santorini: proef tomaten, zeevruchten, lokale wijnen, bezoek tavernes & markten, en doe een kookcursus.
 
29 februari 2024
Ontdek het prachtige Santorini op de fiets: milieuvriendelijk, adembenemende uitzichten en voor elk niveau geschikt.