Blogs

Santorini is een van de meest populaire eilanden in Griekenland, bekend om zijn spectaculaire uitzichten, pittoreske witte dorpjes en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpagina ontdek je wat je allemaal kunt doen en zien op dit prachtige eiland.
 
28 september 2023
Santorini is een paradijs voor strandliefhebbers met adembenemende stranden in de Egeïsche Zee. Maar hoe plan je de perfecte strandvakantie op dit Griekse eiland? Hier zijn enkele tips en tricks om je te helpen.
 
26 september 2023
Red Beach: het strand dat je gezien moet hebben tijdens je bezoek aan Santorini. Het rode vulkanische zand en het turquoise water van de Egeïsche Zee zorgen voor een spectaculair contrast en maken dit strand uniek in zijn soort. In deze blogpost vertellen we je alles over Red Beach en geven we tips voor een onvergetelijke ervaring.
 
24 september 2023
Bij een bezoek aan Santorini mag je de betoverende zonsondergangen en witte huizen niet missen, maar er is nog een andere kant van het eiland die je niet over het hoofd mag zien. Ontdek de mysterieuze stad Akrotiri, een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen in Griekenland, die ons inzicht geeft in het dagelijks leven van de inwoners van deze oude Griekse stad.
 
22 september 2023
Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor je droomhuwelijk? Overweeg dan zeker Santorini, het Griekse eiland dat bekend staat om zijn prachtige zonsondergangen, spectaculaire uitzichten en romantische sfeer. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten om je bruiloft op Santorini onvergetelijk te maken.
 
20 september 2023
Ontdek het Griekse eiland Santorini op een unieke manier: per boot! Met een boottocht kun je de prachtige kustlijn van Santorini verkennen en de verborgen baaien ontdekken die je anders niet zou zien. In deze blogpost lees je alles wat je moet weten over het verkennen van het eiland per boot, inclusief welke soorten boottochten er beschikbaar zijn, waar je op moet letten bij het boeken en wat je moet meenemen.
 
18 september 2023
Als je op zoek bent naar rust en stilte in het drukke toeristische centrum van Santorini, is Amoudi Bay de perfecte bestemming. Dit betoverende vissersdorpje ligt aan de noordwestelijke kust van het eiland en biedt prachtige uitzichten op de Egeïsche Zee en een traditionele sfeer.
 
16 september 2023
Santorini, het meest romantische eiland van Griekenland en een van de mooiste ter wereld, biedt reizigers een combinatie van zon, zee, cultuur en geschiedenis. Van prachtige zonsondergangen en witte huizen met blauwe koepels tot een adembenemende caldera en heerlijke culinaire hoogstandjes, in deze blogpost nemen we je mee op een reis naar de magie van Santorini.
 
14 september 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en zonsondergangen, maar ook om zijn rijke cultuur en geschiedenis. In deze blogpost ontdek je hoe je de lokale cultuur kunt ervaren en enkele verborgen schatten van het eiland kunt ontdekken.
 
12 september 2023
Santorini is een van de meest geliefde bestemmingen in Griekenland vanwege de prachtige zonsondergangen, idyllische dorpjes en prachtige stranden. Maar wat is de beste tijd om dit eiland te bezoeken? Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over het bezoeken van Santorini, inclusief het weer, de hoogtepunten van elk seizoen en de beste tijd om te gaan.
 
10 september 2023
Als je een cruise maakt in de Middellandse Zee, mag een bezoek aan het Griekse eiland Santorini niet ontbreken. In deze blogpost geven we je tips en tricks om de magie van Santorini te ervaren tijdens een cruise, van het plannen van je bezoek tot het proeven van de lokale keuken en het kopen van souvenirs.
 
8 september 2023
Als je op zoek bent naar authentieke Griekse gerechten tijdens je verblijf op Santorini, dan moet je absoluut een bezoek brengen aan Santorini Mou. Dit restaurant in Megalochori biedt een onvergetelijke culinaire ervaring met traditionele gerechten en lokale ingrediënten.
 
6 september 2023
Santorini staat bekend als een van de meest fotogenieke plekken ter wereld, met zijn witte huizen met blauwe daken en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpost bespreken we de top 5 fotogenieke plekken op het eiland waar zowel professionele fotografen als amateurs prachtige foto's kunnen maken.
 
4 september 2023
Santorini staat bekend om zijn prachtige zonsondergangen en het adembenemende uitzicht op de caldera, maar wat veel mensen niet weten is dat het eiland eigenlijk een vulkanisch eiland is. Als je echt wilt genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland, dan moet je de vulkaan beklimmen. Lees verder voor meer informatie over de vulkaan van Santorini en wat je kunt verwachten tijdens de wandeling naar de top.
 
2 september 2023
Santorini is een populaire vakantiebestemming vanwege zijn prachtige uitzichten, architectuur en keuken. Maar wat velen niet weten, is dat het eiland enkele van de mooiste stranden ter wereld heeft. In deze blogpost verkennen we enkele van de beste stranden van Santorini en geven we tips om optimaal te genieten van je tijd aan de kust.
 
31 augustus 2023
Santorini trekt jaarlijks vele toeristen aan vanwege zijn adembenemende uitzichten, romantische zonsondergangen en pittoreske dorpjes. Maar naast deze bekende attracties heeft het eiland ook vele verborgen parels die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. In deze blog nemen we je mee op ontdekkingstocht naar de onbekende delen van Santorini.