Blogs

Santorini is een van de meest populaire eilanden in Griekenland, bekend om zijn spectaculaire uitzichten, pittoreske witte dorpjes en adembenemende zonsondergangen. In deze blogpagina ontdek je wat je allemaal kunt doen en zien op dit prachtige eiland.
 
29 augustus 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn prachtige uitzichten en zonsondergangen, maar heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur die verkend kan worden in het Megaro Gyzi Museum. Dit museum, gevestigd in een gerestaureerd herenhuis uit de 17e eeuw, biedt een indrukwekkende collectie van artefacten en activiteiten die alle reizigers die Santorini bezoeken niet mogen missen.
 
27 augustus 2023
Ontdek de betoverende wereld van het Santorini Arts Factory, een cultureel centrum op het Griekse eiland waar kunst en design samenkomen en de kunst- en designscene wordt gestimuleerd en bevorderd.
 
25 augustus 2023
Ontdek de rijke geschiedenis van Santorini, het schilderachtige eiland in de Egeïsche Zee, dat bekend staat om zijn adembenemende zonsondergangen, witgekalkte huizen en kristalheldere water. Van oude Minoïsche nederzettingen tot Byzantijnse kastelen en indrukwekkende musea, er is genoeg te ontdekken voor geschiedenisliefhebbers en cultuurfanaten.
 
23 augustus 2023
Santorini staat bekend om zijn prachtige landschap en kristalheldere wateren, maar het eiland biedt ook een paradijs voor dolfijnen. In dit artikel ontdek je de beste plekken om te zeilen met dolfijnen op Santorini en krijg je handige tips voor een onvergetelijke ervaring.
 
21 augustus 2023
Ontdek de rijke geschiedenis en het culturele erfgoed van Santorini door een bezoek te brengen aan Palaiokastro, een verlaten vesting hoog boven de zee. In dit blogartikel verkennen we de geschiedenis, architectuur en het unieke karakter van deze indrukwekkende locatie, en geven we enkele tips voor het bezoeken van Palaiokastro tijdens je verblijf op Santorini.
 
19 augustus 2023
Santorini is een droombestemming met betoverende zonsondergangen, witgekalkte huizen en adembenemende uitzichten op de azuurblauwe zee. Maar er zijn nog steeds enkele geheime plekken die wachten om ontdekt te worden. In dit blogartikel nemen we je mee op een reis langs de geheime plekken van Santorini die je moet kennen.
 
17 augustus 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn adembenemende uitzichten en pittoreske dorpjes, maar ook om zijn fascinerende festivals. In deze complete gids nemen we je mee op reis naar het prachtige eiland Santorini en laten we je zien hoe je het beste een festival kunt bezoeken om je vakantie naar een hoger niveau te tillen.
 
15 augustus 2023
Santorini, een betoverend Grieks eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn adembenemende zonsondergangen. In dit blogbericht verkennen we de schoonheid van deze zonsondergangen en onthullen we enkele van de beste plekken om dit natuurwonder te aanschouwen.
 
13 augustus 2023
Santorini is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Griekenland, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je vakantie haalt, hebben we een lijst samengesteld met tips en aanbevelingen voor een onvergetelijke ervaring.
 
11 augustus 2023
Santorini staat bekend om zijn prachtige stranden en adembenemende zonsondergangen, maar wist je dat dit Griekse eiland ook een paradijs is voor golfliefhebbers? In dit artikel delen we de beste plekken om te golfen op Santorini, van een populaire golfclub tot een unieke minigolfbaan met uitzicht op de beroemde caldera.
 
9 augustus 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn adembenemende uitzichten en romantische zonsondergangen, maar ook om zijn fascinerende geschiedenis en cultuur. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van dit betoverende eiland, lees dan verder voor een gids over de beste historische bezienswaardigheden en activiteiten op Santorini.
 
7 augustus 2023
Santorini is niet alleen bekend om zijn adembenemende zonsondergangen en witgekalkte huizen, maar ook om zijn unieke en prachtige stranden. In dit blogartikel nemen we je mee op een ontdekkingstocht langs de mooiste stranden van Santorini, zodat je weet waar je moet zijn voor die perfecte stranddag tijdens je vakantie op dit Griekse paradijs.
 
5 augustus 2023
Santorini is een prachtig eiland dat bekend staat om zijn zonsondergangen en witgekalkte gebouwen, maar een minder bekend juweeltje is de adembenemende piek van Profitis Ilias. Deze berg biedt een spectaculair uitzicht over het hele eiland en is de thuisbasis van een fascinerend klooster en een overvloed aan inheemse flora en fauna. Een tocht naar de top van Profitis Ilias is een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Santorini.
 
3 augustus 2023
Ontdek een van de verborgen parels van Santorini: Atlantis Books, een charmante boekhandel in het hart van Oia, waar de liefde voor literatuur en reizen samenkomen in een unieke en magische omgeving.
 
1 augustus 2023
Katharos Beach, een verborgen parel op het Griekse eiland Santorini, biedt rust en een adembenemend uitzicht op de caldera. In dit blogbericht ontdek je de schoonheid van dit afgelegen strand en krijg je tips om je bezoek onvergetelijk te maken.